Vrem mai mult de la Premiile GOPO

Vrem mai mult de la Premiile GOPO

Am putea sa vorbim despre cat de bine e sa fim al 5-lea an la rand fotografi la Premiile Gopo.

Am putea sa vorbim despre cat de usor ne dam seama, din spatele aparatului, cine sta la fotografie... actorii sunt foarte naturali, regizorii sunt tare greu de convins, oamenii din spate de la montaj, lumini, sunet par chiar usor stingheriti de aparatul foto. Si cat de mult ne place si cautam sa surprindem o nota de autenticitate, un moment de "neatentie", un zambet, altul decat cel pentru camera, un om, altul decat cel imbracat de gala care urca pe scena sa primeasca premiul pentru realizarea lui.

Da. Credem ca se face treaba foarte buna in filmul romanesc, ca se fac filme de calitate si ca e extraordinar ce realizeaza niste oameni foarte talentati in niste conditii nu tocmai favorabile. De asta vrem mai mult de la Premiile Gopo. Vrem ca de la editie la editie sa auda mai multa lume despre oamenii astia minunati, sa ii vada, sa le inteleaga munca si talentul, sa se bucure si sa ii aplaude mai des. Pentru ca ii admiram si respectam efortul, talentul si rezultatele foarte bune in conditii de prea putine resurse si, uneori, mult prea putina recunoastere.

Nu ne pricepem insa prea bine la cuvinte. Asa ca incercam sa le spunem tuturor oamenilor din industria de film din Romania "Bravo" si "Multumesc" cu aparatul de fotografiat. Este recunoasterea pe care putem sa le-o aducem noi, incercand sa vi-i aratam frumosi, relaxati, timizi, dezinvolti sau eleganti si sa vi-i arat ca oameni extraordinari.

Am selectat pentru postarea asta cateva dintre fotografiile de anul asta. Toate imaginile sunt pe site-ul nostru la 2017 GOPO Awards Green Room Shooting.

Olimpia Melinte e pur si simplu minunata. Nu e prima oara cand trebuie sa spunem asta.

L-am prins pe Cristi Puiu. Multa admiratie pentru munca lui. Emotii maxime.

E ceva magic aici. De fiecare data cand ii vedem impreuna e la fel.

In toata agitatia, gaseste timp pentru toata lumea.

Oamenii aia pe care ii convingi cu greu sa stea la poza. Dar si cand ii convingi... Sunt asa frumosi...

Aflati mai multe despre ce inseamna visual thinking pentru noi şi pe Facebook, LinkedIn şi Instagram.