<3 the ladies @ Digital Divas - partea I

<3 the ladies @ Digital Divas - partea I

Fara nicio chestie, unul dintre cele mai misto lucruri la meseria de fotograf e ca ai ocazia sa intalnesti oameni super misto si, mai mult de-atat, poti sa le furi ceva... Un zambet, o expresie, o ipostaza, uneori si o tristete, un gand sau un pic din spiritul lor ludic...

Am furat ca-n codru la Digital Divas... Mi-au placut maxim doamnele care s-au oprit sa le fac o fotografie.


Cu Sonia Argint Ionescu am mai lucrat cand am facut un shooting pentru Unica. E minunat de versatila si de expresiva in fata aparatului.


Catalina Grama a fost un bulgaras de entuziasm la eveniment. S-a jucat, a mai cerut cateva fotografii pentru un clip de making of. Super distractiv sa o ai in fata camerei. Poate o sa avem ocazia sa lucram impreuna si pe alte proiecte.


Gabi Conac m-a incantat prin naturalete si a fost foarte deschisa. Mi-a dat voie sa o surprind in cateva ipostaze spontane si pot sa va spun ca are un zambet minunat.Andreea Esca pur si simplu umple spatiul cu prezenta ei. Are o aura care atrage priviri, admiratie, curiozitate si entuziasm. Si ce zambet cald mi-a oferit...

Mai multe fotografii de la Digital Divas 2016 gasiti aici. Revin in curand cu alte ganduri pe care le-am furat de la eveniment.

Aflati mai multe despre ce inseamna visual thinking pentru noi şi pe Facebook, LinkedIn şi Instagram.